Nietos 2021 – talvilomaleiri

Optimistisena katsomme eteenpäin ja toivotamme sinut tervetulleeksi hiihtolomaleirille Lapin maisemiin.

Kenelle:
Leiri on tarkoitettu kaikille 2007 syntyneille ja sitä vanhemmille Hämeenlinnan alueen partiolaisille. 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat ovat tervetulleita oman aikuisen kanssa.

Leiripaikka:
Leiripaikkana toimii Kiilopääntien varressa oleva Lapinhäme. Leiripaikasta on noin 15km Saariselän rinnealueille. Leiripaikassamme meillä on käytössä kaksi isompaa majoitusrakennusta ja päämökki. Paikassa on sähköt ja juokseva vesi.

Ohjelma:
Bussi lähtee kohti Lappia lauantaina 27.2. ja takaisin saavumme lauantaina 6.3.2021.

Sunnuntaipäivänä valmistaudumme viettämään yön ulkona talvisessa luonnossa. Osa leiriläisistä nukkuu kaminallisessa puolijoukkueteltassa, osa pienemmissä vaellusteltoissa, osa leiriläisistä lähtee tekemään yhden yön hiihto/lumikenkäilyretken lähimaastoihin ja yöpyy lähistöllä teltoissa.

Yöpymispaikkaan pääsee hiukan vaikuttamaan, mutta ajatus on, että ohjelmaikäkaudesta ja kokemuksesta riippuu majoittumispaikka.

Maanantaina palaamme tukikohtaamme ja huollamme varusteita.

Tiistaista perjantaihin vietämme vapaavalintaisten ulkoiluaktiviteettien parissa, joita on esimerkiksi laskettelu, hiihto ja lumikenkäily. Jokainen leiriläinen suunnittelee päiväohjelmansa itse. Joka päivä leiripaikalle jää yksi kämppävartio, joka auttaa keittiötä, lämmittää saunaa ja tekee muita tehtäviä.

Osallistumismaksu:
Leirin hinta on 190€.

Hintaan sisältyy bussimatkat, ruuat (aamupala, eväslounas, päivällinen ja iltapala), majoituksen. Maksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muuten paikka siirtyy seuraavalle lähtijälle.

Jokainen maksaa itse omat hissiliput, mahdolliset välinevuokrat yms. Osallistujille lähetetään lasku osallistumismaksusta kotiosoitteeseen, laskun eräpäivä tulee olemaan helmikuun alussa.

Reissun peruminen:
Leirille voi lähteä vain täysin terveenä. Reissu on sairastumisen vuoksi mahdollista perua ihan viime metreille saakka. Leirin järjestäjä varaa myös oikeuden perua leirin, mikäli esim. covid-19 tilanne siltä näyttää.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen alkaa 2.11.2020 klo 07.00. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti oheisella linkillä. Ilmoittautuneille tulee sähköpostivahvistus ilmoittautumisesta.

Järjestäjä:
Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, partiotyö

Lisätietoa:

Leirinjohtaja
Maria ”Malla” Lehtovaara, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan partiotyöntekijä, p. 040 804 974, maria.lehtovaara@evl.fi

Varajohtaja
Inka Kiuru, Liekkitytöt