Johtajille

Tämä sivu sisältää joitain hyödyllisiä tietoja, kaikille jotka toimivat Kaskenkaatajissa jossain pestissä.

Sähköposti

Koko johtajiston yhteinen viestintä kulkee pitkälti sähköpostissa. Kaikki lippukunnan johtajat tavoittaa helposti yhdestä osoitteesta johtajat@kaskenkaatajat.org. Jos toimit lippukunnassa jossain pestissä, etkä kuulu tuohon listaan, voit liittyä sinne tästä. Voit myös laittaa viestiä Atelle.

Kaikilla Kaskenkaatajien johtajilla on mahdollisuus omaan etunimi@kaskenkaatajat.org sähköpostiosoitteeseen. Tuohon osoitteeseen lähetetyt viestit tulevat valitsemaasi omaan sähköpostilaatikkoon, esimerkiksi gmailiin. Jos haluat sähköpostiosoitteen käyttöösi ota yhteyttä Atteen (atte@kaskenkaatajat.org)

Google Drive

Johtajistolla on käytössään yhteinen Google Drive kansio, jota käytetään mm. johtajistojen pöytäkirjojen säilömiseen, toimintasuunnitelmien jakamiseen ym. Jos sinulla ei vielä ole käyttöoikeutta Drive kansioon, laita viestiä Atelle (atte@kaskenkaatajat.org).

Talous

Lippukunnalla on käytössä S-Business kortit, jotka käyvät maksuvälineenä kaikissa S-Ryhmän toimipisteissä. Niitä voi käyttää siis retkein ruokaostoksiin, sovittuihin kalustohankintoihin, ym. Kaikkeen rahan käyttöön tulee olla peruste, ja siitä täytyy tehdä selvitys rahastonhoitajalle. Helpoiten se onnistuu täyttämällä kolon varastosta löytyvä kuluilmoitus-lomake, ja nitomalla kuitti siihen kiinni.

Jos olet käyttänyt omaa rahaa lippukunnan ostoksiin, olet oikeutettu saamaan rahasi takaisin kuittia vastaan. Täytäthän silloin kulukorvauslomakkeen. Lomakkeen voi palauttaa joko kolon varastoon tai suoraan rahastonhoitajalle (rahastonhoitaja@kaskenkaatajat.org) erikseen sovitulla tavalla.

Kuksa

Käytämme Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksaa, lähes tulkoon kaikkeen. Siksi on tärkeää, että kaikilla johtajilla on voimassa olevat tunnukset sinne. Rekisteröityminen palveluun on mahdollista oheisen linkin kautta.

Kaikissa ongelmatilanteissa apua saa jäsenrekisterinhoitajalta (junski@kaskenkaatajat.org) tai lippukunnanjohtajalta (lpkj@kaskenkaatajat.org)