LYSTI -sudenpentutapahtuma

Lysti-sudenpentutapahtuma on nimensä mukaisesti hauska, leikkimielinen ja toiminnallinen retkipäivä kaikille sudenpennuille! Luvassa on mm. musiikkia, kätevyyttä ja perinteisiä partiotaitoja.

Pentueet:
Pentueen koko on 4-6 sudenpentua, jotka kootaan osallistujista. Pentueen jäsenillä tulee olla partion jäsenmaksu ja tapahtuman osallistumismaksu maksettuna.

Saattaja:
Jokaisella pentueella on mukanaan täysi-ikäinen saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko tapahtuman ajan. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta eikä mitään erityistietoja tai – taitoja. Halukkaat vanhemmat, sisarukset, mummit ja vaarit voivat tulla hauskaan päivään mukaan.

Osallistumismaksu:
10 €/sudenpentu maksetaan 1.11. mennessä lippukunnan tilille FI84 5680 0040 2230 14
Viestikenttään Lysti ja osallistujan nimi.

Osallistumismaksu sisältää yhteiskuljetuksen linja-autolla, tapahtumassa jaettavan materiaalin sekä lämpimän aterian. Saattajat ilmaiseksi. Ilmoittautumiseen sovelletaan Kaskenkaatajien osallistumis- ja peruutussääntöjä.

Lopelle mennään yhteiskuljetuksella, lähtöajasta ja varusteista ilmoitetaan tarkemmin sudenpentujen vanhemmille / saattajille SÄHKÖPOSTILLA.

Ennakko-ohje:
Ohjeet lähetetään sähköpostilla saattajille ennen tapahtumaa. Ennakko-ohjeesta selviää mm. pentueiden varustelista ja tapahtuman aikataulu. Kaskenkaatajien akelat keräävät pentueiden tarvitsemat yhteiset työkalut, EA-tarvikkeet ja muut varusteet.

Ilmoittautuminen:
lmoittautuminen su 20.10.2019 mennessä oheisen linkin avulla. kuksaan.fi/30679

HUOM. 20.10. jälkeen mukaan pääsee vain peruutuspaikalle. Kopioi linkki ja pääset ilmoittautumislomakkeeseen: Saattajan voi ilmoittaa samalla lomakkeella. Ei-partiolaiset saattajat voivat ilmoittautua myös Svantten sähköpostiin.

Lämpimästi tervetuloa hienon partiopäivän saattajaksi katsomaan mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan!

KasKa terveisin Antti ”Svantte” Hieta, svantte@kaskenkaatajat.org, 0443366582

 

Sudenpentu saattaa olla mukana partiotapahtumakuvissa, joita tarvittaessa käytetään Kaskenkaatajien Facebook- ja internetsivulla.