Joulukampanja 2019 – huoltajille

Kaskenkaatajat osallistuvat tänäkin vuonna Partion merkittävimpään varainhankintakampanjaan, adventtikalenterien ja joulukorttien myyntiin. Joulukampanjan avulla pystymme pitämään retkien, leirien ja muiden tapahtumien hinnat alhaisina myös ensi vuonna. 

Taloudellisen merkityksen lisäksi kampanjalla on myös kasvatuksellinen, viestinnällinen ja historiallinen merkitys, ja se antaa ihmisille mahdollisuuden hyväntekeväisyyteen.

Varainhankintatuotteiden myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja. Itse myyntitilanne voi olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Olisikin hienoa, jos löytäisitte aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta. Voisiko partiolaisenne tulla harjoittelemaan kalenterien myyntiä esimerkiksi jommankumman vanhemman työpaikalle tai tuoda sinne adventtikalenterin mainosjulisteen?

Partiolaisten adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Lopputuotolla rahoitetaan piirin ja keskusjärjestön toimintaa. Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Christel Rönns.

Kuva: Christel Rönns

Partiolaisten Joulukortti-paketin hinta on 5 euroa josta lippukuntamme saa 1,50 euroa. Paketissa on 6 joulukorttia.

Lisätietoa joulukampanjasta saat joulukampanjapäällikkö Johannalta (johanna.suomalainen1(a)gmail.com)

Ahkeria myyjiä kiitetään heidän panoksestaan yhteiseen hyvään. Myyjien palkinnot jouluna 2019:
10 myytyä tuotetta: Tonttumerkki 
18 myytyä tuotetta: Tonttumerkki + Koziol-aterinsetti 
50 myytyä tuotetta: Hopeinen Tonttumerkki + Koziol-aterinsetti    
100 myytyä tuotetta: Kultainen Tonttumerkki + Koziol-aterinsetti                                                

Lisäksi koko Hämeen partiopiirin parhaat myyjät palkitaan.
Paras euromääräinen myyjä Hämeen Partiopiirissä saa 300,- euron lahjakortin Scandinavian Outdoor Storeen. Toiseksi ja kolmanneksi parhaalle 100,- euron lahjakortit.