Tarpojat

Tarpojat ovat iältään 12-15 vuotiatia partiolaisia. Moni tarpoja on aloittanut partion jo sudenpentuna, mutta toimintaan pääsee aina mukaan ilman aikaisempaa partiokokemustakin.

Tarpojat kokoontuvat viikottain koloiltoihin, joissa toteuteaan tarpojaohjelmaa. Tarpojien ohjelmassa painotetaan itse tekemiseen ja opitaan itsenäistymään. Tarpoja oppii ottamaan jo enemmän vastuuta itsestään ja toisistaan erilaisten pienten vastuutehtävien kautta. 

Tarpojat osallistuvat vuoden mittaan useisiin erilaisiin tapahtumiin, kuten tarpojakisoihin, KITT-tapahtumiin ja omille päivä- ja yöretkilleen. Tarpojat pääsevät myös osallistumaan lippukunnan yhteisille leireille ja retkeille. Lisäki keväisin järjestetään useamman päivän mittainen vaellus, jonne tarpojat pääsevät osallistumaan.

 

Lippukunnassamme kokoontuu 2 tarpojavartiota Poltinahon kolollamme (Verhonkatu 25-27 C, 13130 Hämeenlinna). Mukaan toimintaan pääsee ottamalla yhteyttä vastuujohtajaan.

 

Karhukaiset, maanantaisin 19-20, vastuujohtajana Konsta Palmanto (konsta.palmanto@gmail.com)

Manaatit, maanantaisin 18-19, vastuujohtajana Eetu Saario (eetu.saario@gmail.com)

 

 

 • Partio alkaa!
  Kaskenkaatajien toimintakausi starttaa uusien illalla 4.9. klo 18 Poltinahon Seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tietoa toiminnastamme.
  Lue lisää
 • Vuosikokous pidetty
  Tänään 16.3.2017 järjestettiin Kaskenkaatajien vuosikokous kolollamme Poltinaholla. Kokouksessa käsiteltiin kaikki sääntöjenmukaiset asiat, kuten vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä v..
  Lue lisää
 • Kaskenkaatajat viettää joululomaa
  Tänään 12.12. päättyy Kaskenkaatajien toiminta vuodelta 2016. Vuosi on ollut aktiivinen ja täynnä toimintaa. Nyt onkin aika siirtyä ansaitulle joululomalle, toiminta jatkuu taas ensi vuonna 16.1. a..
  Lue lisää
 • Kamera käy 2016 -lippukuntaleirin leirilehti on julkaistu
  Syöksynsuun leirikeskuksessa Kaskenkaatajien lippukuntaleirille on viikonlopuksi kokoontunut lähes 60 nuorempaa ja vanhempaa leiriläistä. Kamera käy 2016 leirin teemana on ollut media ja leirillä on h..
  Lue lisää
 • Syksyn toimintakausi alkaa!
  Hei kaikki partiosta kiinnostuneet! Kaskenkaatajat aloittaa syskyn toimintakauden uusien jäsenien osalta 5.9 klo 18 Poltinaholla. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan sudenpentuna (7..
  Lue lisää