Sudenpennut

Sudenpennut ovat lippukunnan nuorimpia, 7-9 vuotiaita, jäseniä. Sudenpentujen ohjelma koostuu erilaisista aktiviteeteista, joissa opitaan leikin ja yhdessä tekemisen kautta tärkeitä taitoja, kuten luonnossa liikkumista, sitoutumista osaksi pienryhmä ja itsestä huolehtimista. Partiossa jokainen pääsee osallistumaan itse juuri sen verran kuin itsestä hyvältä tuntuu. Sudenpentu kasvaessaan haluaa oppia uutta ja uskaltautuu kokeilemaan uusia asioita.
Sudenpennut osallistuvat lippukunnan yhteisille leireille, sekä omille päivä- ja yöretkilleen. Vuoden aikana opitut taidot pääsee laittamaan testin päivän mittaisissa sudenpentukisoissa.

Lippukunnassamme kokoontuu 3 sudenpentulaumaa kolollamme Poltinahon seurakuntatalolla (Verhonkatu 25-27 C, 13130 Hämeenlinna). Jos kiinnostuit toiminnasta ole yhteydessä vastuujohtajiin.

 

Hiiret, torstaisin 18-19.15, vastuujohtajana Leena Lamminen (leenalamminen@gmail.com)

Oravat, torstaisin 18.30-19.45, vastuujohtajana Lauri Honkajuuri (lauri.honkajuuri@gmail.com)

Karhut, tiistaisin 18.15-19.30, vastuujohtajana Tomi Messman (tomi.messman@gmail.com)

 

 • Partio alkaa!
  Kaskenkaatajien toimintakausi starttaa uusien illalla 4.9. klo 18 Poltinahon Seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tietoa toiminnastamme.
  Lue lisää
 • Vuosikokous pidetty
  Tänään 16.3.2017 järjestettiin Kaskenkaatajien vuosikokous kolollamme Poltinaholla. Kokouksessa käsiteltiin kaikki sääntöjenmukaiset asiat, kuten vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä v..
  Lue lisää
 • Kaskenkaatajat viettää joululomaa
  Tänään 12.12. päättyy Kaskenkaatajien toiminta vuodelta 2016. Vuosi on ollut aktiivinen ja täynnä toimintaa. Nyt onkin aika siirtyä ansaitulle joululomalle, toiminta jatkuu taas ensi vuonna 16.1. a..
  Lue lisää
 • Kamera käy 2016 -lippukuntaleirin leirilehti on julkaistu
  Syöksynsuun leirikeskuksessa Kaskenkaatajien lippukuntaleirille on viikonlopuksi kokoontunut lähes 60 nuorempaa ja vanhempaa leiriläistä. Kamera käy 2016 leirin teemana on ollut media ja leirillä on h..
  Lue lisää
 • Syksyn toimintakausi alkaa!
  Hei kaikki partiosta kiinnostuneet! Kaskenkaatajat aloittaa syskyn toimintakauden uusien jäsenien osalta 5.9 klo 18 Poltinaholla. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan sudenpentuna (7..
  Lue lisää