Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10-12 vuotiaita partiolaisia. Seikkailijat kokoontuvat viikottain koloiltoihin, joissa heitä ohjeistaa sammoksi kutsuttu aikuinen. Moni seikkailija on aloittanut partion jo sudenpentuna, mutta aikaisempi kokemus ei ole edellytys liittymiselle, sillä porukkaan on helppo päästä mukaan.

Seikkailjakauden aikana opetellaan erilaisia tärkeitä elämäntaitoja, kuten retkeilytaitoja, vastuun ottamista ja itsestä huolehtimista.

Vuoden mittaan opittuja taitoja pääsee kokeilemaan päivän mittaisissa seikkalijakisoissa. Seikkalijat osallistuvat koko lippukunnan yhteisille leireille ja omille päivä- ja yöretkilleen. Syksyisin järjestetään viikonlopun mittainen vaellus, jossa myös pääsee testaamaan taitonsa.

Lippukunnassamme kokoontuu 2 seikkailijajoukkuetta Poltinahon kolollamme (Verhonkatu 25-27 C, 13130 Hämeenlinna). Mukaan toimintaan pääsee ottamalla yhteyttä vastuujohtajaan.

 

Sudet, tiistaisin 18-19.30, vastuujohtajana Kati Lalli (kati@kaskenkaatajat.org)

 

 

 • Partio alkaa!
  Kaskenkaatajien toimintakausi starttaa uusien illalla 4.9. klo 18 Poltinahon Seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tietoa toiminnastamme.
  Lue lisää
 • Vuosikokous pidetty
  Tänään 16.3.2017 järjestettiin Kaskenkaatajien vuosikokous kolollamme Poltinaholla. Kokouksessa käsiteltiin kaikki sääntöjenmukaiset asiat, kuten vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä v..
  Lue lisää
 • Kaskenkaatajat viettää joululomaa
  Tänään 12.12. päättyy Kaskenkaatajien toiminta vuodelta 2016. Vuosi on ollut aktiivinen ja täynnä toimintaa. Nyt onkin aika siirtyä ansaitulle joululomalle, toiminta jatkuu taas ensi vuonna 16.1. a..
  Lue lisää
 • Kamera käy 2016 -lippukuntaleirin leirilehti on julkaistu
  Syöksynsuun leirikeskuksessa Kaskenkaatajien lippukuntaleirille on viikonlopuksi kokoontunut lähes 60 nuorempaa ja vanhempaa leiriläistä. Kamera käy 2016 leirin teemana on ollut media ja leirillä on h..
  Lue lisää
 • Syksyn toimintakausi alkaa!
  Hei kaikki partiosta kiinnostuneet! Kaskenkaatajat aloittaa syskyn toimintakauden uusien jäsenien osalta 5.9 klo 18 Poltinaholla. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan sudenpentuna (7..
  Lue lisää