Samoajat

Samoajat ovat iältään 15-17 vuotiaita, joista monella on jo takana useita vuosia partiossa. Mukaan toimintaan otetaan kuitenkin ilomielin uusia samoajia, porukkaan on helppo päästä mukaan. Sampajatoimintamme pyörii pitkälti Hämeenlinnassa, mutta samoajat reissaavat paljon ympäriinsä.

Samoajat toimivat usein tarpojavartioissa johtajina ja samoajat retkeilevät vuoden aikana paljon, sekä tarpojavartionsa että omansa kanssa. Samoajat myös osallistuvat vuoden aikana erilaisiin partiotaitokisoihin ja tapahtumiin lähellä ja kaukana.

Samoajaohjelman tavoitteena on oppia tunnistamaan oma paikkansa maailmassa ja oppii toimimaan yksin uusissakin tilanteissa.

Lippukunnassamme kokoontuu yksi samoajavartio satunnaisesti joitakin kertoja kuukaudessa. Mukaan toimintaan pääsee ottamalla yhteyttä vastuujohtajaan.

 

Nyymit, joka toinen vikkoo keskiviikkoisin, vastuujohtajana Otto Virtanen (otto@kaskenkaatajat.org)

 

 • Partio alkaa!
  Kaskenkaatajien toimintakausi starttaa uusien illalla 4.9. klo 18 Poltinahon Seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tietoa toiminnastamme.
  Lue lisää
 • Vuosikokous pidetty
  Tänään 16.3.2017 järjestettiin Kaskenkaatajien vuosikokous kolollamme Poltinaholla. Kokouksessa käsiteltiin kaikki sääntöjenmukaiset asiat, kuten vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä v..
  Lue lisää
 • Kaskenkaatajat viettää joululomaa
  Tänään 12.12. päättyy Kaskenkaatajien toiminta vuodelta 2016. Vuosi on ollut aktiivinen ja täynnä toimintaa. Nyt onkin aika siirtyä ansaitulle joululomalle, toiminta jatkuu taas ensi vuonna 16.1. a..
  Lue lisää
 • Kamera käy 2016 -lippukuntaleirin leirilehti on julkaistu
  Syöksynsuun leirikeskuksessa Kaskenkaatajien lippukuntaleirille on viikonlopuksi kokoontunut lähes 60 nuorempaa ja vanhempaa leiriläistä. Kamera käy 2016 leirin teemana on ollut media ja leirillä on h..
  Lue lisää
 • Syksyn toimintakausi alkaa!
  Hei kaikki partiosta kiinnostuneet! Kaskenkaatajat aloittaa syskyn toimintakauden uusien jäsenien osalta 5.9 klo 18 Poltinaholla. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan sudenpentuna (7..
  Lue lisää