Slideshow (1200pxxpx)

Kaskenkaatajat ry

Tervetuloa Kaskenkaatajien sivuille! 

Täytä jäsenhakemus tästä! Olethan samalla myös sähköpostitse yhteydessä, sekä lippukunnanjohtajaan (lpkj@kaskenkaatajat.org), että ryhmän vastuujohtajaan jos tiedät mihin ryhmään haluat.

Mukaan toimintaan pääsee ympäri vuoden! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaskenkaatajat on aktiivinen ja perinteikäs partiolippukunta. Pääasiallinen toiminta-alueemme on länsipuolinen Hämeenlinna.

Olemme osa Hämeenlinnan Alueen Partiolaisia (HAP) ja kuulumme myös Hämeen Partiopiiriin (HP), joiden toimintaan jäsenemme osallistuvat aktiivisesti.

Lippukunnassamme on yli 100 aktiivista partiolaista. Toimintamme on varsin retkeilypainoitteista ja viikottaisissa kokoontumissakin vietämme paljon aikaa myös ulkona.

Taustayhteisönämme on Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, jonka tiloissa Poltinaholla, lähellä Hämeenlinnan keskustaa kolomme ja varastomme sijaitsevat. 

Jäsenemme nuorimmista sudenpennuista vanhimpiin johtajiin pääsevät mukaan järjestettäville retkille, leireille ja vaelluksille.

Lippukunnallamme on käytettävissä oma retkeilyalue Hauholla, Tennari. Tennarilla on muutama telttapaikka, lisäksi paikalla on lippukuntamme konttisauna Kaarna.


Lisäksi Seitsemänlamminsuon laavu on aktiivisessa käytössä etenkin syys- ja talvikaudella. 

Toiminnan rungon muodostavat kuitenkin viikoittaiset kokoukset, eli koloillat omalla kolollamme.

Sivustollamme voit tutustua lippukuntamme historiaan ja toimintaan!

 • Partio alkaa!
  Kaskenkaatajien toimintakausi starttaa uusien illalla 4.9. klo 18 Poltinahon Seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tietoa toiminnastamme.
  Lue lisää
 • Vuosikokous pidetty
  Tänään 16.3.2017 järjestettiin Kaskenkaatajien vuosikokous kolollamme Poltinaholla. Kokouksessa käsiteltiin kaikki sääntöjenmukaiset asiat, kuten vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä v..
  Lue lisää
 • Kaskenkaatajat viettää joululomaa
  Tänään 12.12. päättyy Kaskenkaatajien toiminta vuodelta 2016. Vuosi on ollut aktiivinen ja täynnä toimintaa. Nyt onkin aika siirtyä ansaitulle joululomalle, toiminta jatkuu taas ensi vuonna 16.1. a..
  Lue lisää
 • Kamera käy 2016 -lippukuntaleirin leirilehti on julkaistu
  Syöksynsuun leirikeskuksessa Kaskenkaatajien lippukuntaleirille on viikonlopuksi kokoontunut lähes 60 nuorempaa ja vanhempaa leiriläistä. Kamera käy 2016 leirin teemana on ollut media ja leirillä on h..
  Lue lisää
 • Syksyn toimintakausi alkaa!
  Hei kaikki partiosta kiinnostuneet! Kaskenkaatajat aloittaa syskyn toimintakauden uusien jäsenien osalta 5.9 klo 18 Poltinaholla. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan sudenpentuna (7..
  Lue lisää