Ajankohtaista

 • Kevätvaellus helatorstaina

  Tervetuloa Kevätvaellukselle toukokuussa! 

  Vaellukselle lähdetään 9.5. 17:00 Poltinaholta ja vaellus päättyy Syöksynsuun leirikeskukseen 13.5. 12:00.

  Ennen vaellusta pidetään ennakkotapaaminen Poltinaholla 6.5 10:00 – 14:00, tapaamisessa jaetaan vaellusvartiot, hankitaan ruuat ja perehdytään vaellukseen täsmällisemmin.

  Vaellusreitti kulkee Räyskälän ilmailukeskuksesta Hämeenlinnaan, siis aivan kotiovelle, Hämeen ilvesreittiä pitkin. Vaellus kuljetaan pääosin hämäläisessä havupuuvaltaisessa metsämaisemassa, mutta vaihtelevuutta matkan varrelle luovat kumpuilevat harjurinteet, suot, mutkittelevat rantaviivat, sekä Rengon pellot. Vaellusreitti on hieman pidempi edellisvuosiin verrattuna, 54km, mutta se on varsin helppokulkuista ja vaellusosuus on kestoltaan myös hieman pidempi 3 yötä ja 3 päivää.

  HUOM! Huoltajat teidän apua tarvitaan. Vaelluksen lähtöön siirrytään henkilöautoin 36km. Jos sinä ja autosi on käytettävissä kyydittämään vaeltajat keskiviikkona, ilmaise se ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkistamme heti toukokuun alussa kyytien tarjonnan, ja ilmoitamme tarpeesta (n.1 auto per 3 osallistujaa). Menoveden kustannus korvataan osallistumismaksussa.

  Ilmoittautuminen huhtikuun aikana kuksassa! Mukaan ovat tervetulleita kaikki viimeisen vuoden seikkailijat ja sitä vanhemmat. Reitti sopii hyvin myös ensikertalaisille.

  Vaelluksen hinta on 25€ (autolliset 18€) joka tulee suorittaa oman lippukunnan tilille ennen vaellusta. Viestiin Kevätvaellus ja oma nimi.

  KasKa: FI84 5680 0040 2230 14

  LiTy: FI08 5680 0020 2419 94

   

  Lisätietoja vaelluksesta antaa Junski (junski@kaskenkaatajat.org)

    Takaisin